Точно как да наемаме изгодно леки коли под наем в Столицата?

posted in: Без категория | 0
rent a car

Защо точно компаниите за коли под наем, опериращи в столицата имат по-добри условия? 
Фирмите, даващи рент а кар в София са значително повече от компаниите опериращи само в по-големите градове в България. Така е, тъй като, на 1-во място – повечето рент а кар компании притежават свои представителства в горе-долу всеки един по-голям град на държавата, което създава доста по-голяма конкуренция и не на последно място, понеже по-голяма част от автомобилите се вземат в столицата, а това повишава търсенето и дава възможност да се предоставят по-изгодни клиентски условия. 

Какво реално може да ни е от полза да пестим средства с рент а кар? 
В Столицата рент а кар могат лесно да се намерят на доста изгодни крайни цени, най-вече в случай, че почнете търсенето 2-3 месеца по-рано. Това ви предоставя добра възможност да попаднете на прекрасна промоция на дадена марка, каквито големите фирми вършат редовно. 

Получаване на място или пък наемане от офис на фирмата? 
Много фирми, отдаващи в софия рент а кар набавят леката кола на конкретен адрес, даден от клиента за допълнително заплащане, поради тази причина ако случайно пожелаете да спестите пари е правилно да вземете автомобила на място, от паркинга на съответната фирма. 

Предаване на наетия автомобил в друг град
Много компании предлагат дадения вариант. Големите фирми, имащи представителства в областните градове и основните зимни курорти разрешават на клиентите да получат запазените рент а кар в София и да ги върнат във фирмата в съвсем друг град. 

Пазете автомобила 
Потребителите, вземащи рент а кар в София или без значение в страната или навън трябва да върнат наетия лек автомобил в перфектно с-е, ако държат да си икономисат излишни разноски. Вземете предвид следното, че за предаването, колата ще е детайлно проверена от служител на компанията и всяка една драскотинка и немарливост от ваша страна ще бъдат вписани към таксата за наема. Наетият автомобил е нужно да бъде върнат във вида, в който е приет, а това означава – здрав, почистен и с пълен резервоар. 

Спазвайте условията за пътуване по пътната инфраструктура 
Глобите са нещо, което би могло да удари по джоба вашето собствено пътуване, ето защо е важно да страните от тях. Изпълнявайте правилата за придвижване по пътищата, винаги паркирайте на позволено конкретното място, не говорете по телефона като шофирате и не извършвайте изпреварвания с повишен риск. 

За повече информация: автоматик под наем