Платната, като важна част от домашния интериор

posted in: Без категория | 0

abstract paintingsИлюстрация, като важна съставна част от вътрешното оформление на спалнята ви

Спалнята не е само кътче, където дремвате, но също така и пространство за релакс. Много хора, особено хора и студенти, обитаващи скромни апартаменти, обединяват спалнята и всекидневната в едно. В точно такива домове границата измежду спалнята и дневната се прелива. Не си мислете, че в спалнята няма нужда от декорацията, точно обратното. Реално в спалнята всеки изкарва огромна частица от времето си. Ето защо тук също трябва да се вземе под внимание на декорацията и обзавеждането.

Картините в спалното помещение, а и не единствено там, а и в цялото жилище, като му придават Лично вашата нотка, разбирането Ви към нещата от живота, Вашата гледна точка…

Изборът на вещи в спалнята, комбинирането на нюанси на стените с цветовете на щорите и завесите… и в точно този ред на мисли идва мига и за картините за декорация. Помещения без никаква декорация за стена наподобяват на недовършени и безлични. Какви пейзажи ще поставите в стаята си се привежда до личен вкус и, също така до мебелировката на помещението. Към съвременните вещи пасват като пример абстрактните илюстрации, зимни пейзажи, изображения в черно и бяло или “SPA” изображение за стена. За избора на платно е възможно да се наблегне и за функционалната част на спалнята, а точно мирния сън.

Рисунка, като неразделна част от интериора на Вашата кухня
На всяко едно помещение може да сложим най-различни картини за украсяване, докато илюстрация в готварското помещение по-рядко виждаме. Кухненското помещение в точно това отношение, е тежка за украса – тя си има конкретно функционална цел. Помещението много често е малко и стените се оказват почти абсолютно заети, което допълнително усложнява слагането на картина. Голяма част от кухненското помещение е ангажирана от домакински уреди, шкафове, рафтове и работен плот, точно за това в готварското помещение няма достатъчно пространство за украса. Въпреки всичко това, който иска да създаде комфорт в своята кухня, може да извърши всичко това с коректните рисунки.

Кухненските картини не са безинтересни.
В уеб пространството, като и в магазините за мебели вече се предоставят голям избор от пейзажи с точния дизайн. Главно за готварското помещение се препоръчват снимки с мотив, който много добре се вписва в тази среда. Такива е възможно да бъдат пейзажи на зеленчуци и плодове, бутилка вино, чай или кафе.

За окачването на картината е наложително да вземе в предвид разстоянието до печката, тъй като точно там е възможно тя да се изцапа или повреди. Картината също така не бива да е страшно обширна, тъй като намалява кухненския облик.

За готварските помещения, където са с плочки на стената, главно около мивката, има различен метод за декор. По плочките е възможно прекрасно да се поставят стикери с правилните мотиви и така да се освежи помещението.